Ledige Stillinger

Vi søker prosjektleder og relasjonsbygger!

På grunn av vår vekst ønsker vi å styrke lederteamet i Edvardsen Elektro! Dette ønsker vi for å kunne opprettholde kvaliteten på våre tjenester i forbindelse med utførelse av større byggeprosjekter samt ivareta og styrke de gode relasjonene vi har til kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Vi søker derfor etter en omgjengelig og hyggelig person som ønsker å være med å utvikle bedriften vår videre gjennom en prosjektlederstilling!

I denne rollen vil du få ansvar for større prosjekter mot bedriftskunder i fra planleggingsfasen til leveranse. Gjennom å opptre profesjonelt og sørge for kvalitet og punktlighet i våre leveranser skal du bygge gode relasjoner til våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere. I denne stillingen rapporterer du til daglig leder og vil være en del av en dynamisk ledergruppe

Som person bør du være analytisk og ha evnen til å koordinere flere prosesser samtidig. Dette krever strukturert og systematisk arbeid. Vi søker en person som kan være med å motivere, formidle kunnskap og skape engasjement hos våre medarbeidere.

 

Kvalifikasjoner:

Fagbrev Gr.L

Teknisk utdannelse høyskole/fagskole

Aut. elektroinstallatør

Praktisk erfaring kan veie opp for manglende teoretisk utdannelse

Økonomiforståelse

Løsningsorientert

God IT-kunnskap

Dataverktøy for prosjektering (febdok, revit, autocad)

Norsk skriftlig og muntlig

 

Edvardsen Elektro AS er en komplett elektroentreprenør med god vekst og kompetente ansatte.  Vi er en bedrift med en lang historie og fokus på fremtiden. Vi ser etter muligheter i ny teknologi samtidig som vi alltid ønsker å bli enda flinkere på det vi gjør hver dag.

Edvardsen Elektro tilbyr et veldig godt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi tilbyr deg også muligheten til å være en sentral del av utviklingen av et selskap som er i vekst og som alltid ønsker å lære noe nytt.

Vi gir konkurransedyktige betingelser og lønn.

 

Har du spørsmål knyttet til stillingen – ta kontakt med Mads Nesvold Nilssen (daglig leder)

Tlf. 99422182

e-post: mads@edvardsen-elektro.no

 

Søknad sendes til post@edvardsen-elektro.no

Søknadsfrist: 31.01.2019