La det bli lys

tirsdag, 14 januar, 2020

Utelys kan gjøre store løft i uterommet, se hva vi har gjort her:

Utelyset har stor påvirkning. Lys på trær skaper majestetiske stemninger og gangtraseer kommer til liv. Edvardsen Elektro tilbyr lysdesign og prøvelysetting av hage, vei, sti e.l.

Dette prosjektet startet med en kunde som allerede hadde et veldig fint uterom. I tillegg skulle det bygges en ny mur i oppkjørselen.

Dette treet var omkranset med et steinlagt område og det var blomsterbed rundt kanten – noe vi ville få frem.
Da vi definerte treet som et blikkfang ville vi fortsette med lyset som skulle skape orientering og stemning.

Fremgangsmåten på slike prosjekter er at vi først starter med lysets funksjon. Hva vil du vise frem? Hva kan vi gjøre for å skape stemning?

Når det kommer til designet på lamper har de fleste en formening om dette. Her finnes det utallige muligheter og alle har hver sin smak. Vi har mange gode underleverandører og kan levere lamper i de fleste farger og varianter.


Da steinmuren skulle bygges var vi tidlig ute. Dette gjorde at vi kunne legge en helt skjult kabelføring mellom armaturene.

For å kunne få det beste resultatet er det viktig at elektriker og anleggsgartner samarbeider. Dette åpner muligheten for å skjule kabling og felle inn armaturer.

Vi ønsker å tillby utebelysning til flere av våre kunder. Ønsker du at vi skal komme på befaring? Vår elektriker, Markus, sitter inne med lyskunnskap fra foto i tillegg til elektrofaglig bakgrunn og hjelper deg gjerne i prosessen. Han har vært på kurs hos blant annet Fagskolen VEA, ÅF Consulting og Norsk Lyskultur. Vi tilbyr prøvelyssetting for å vise funksjoner og prinsipper. Kontakt:

Markus Søgård
markus@edvardsen-elektro.no
97094578