Gammeldags fornying

fredag, 26 mai, 2017

Elektrisk anlegg med klassisk utseende og topp moderne funksjonalitet.

Edvardsen Elektro har hatt gleden av å installere elektrisk anlegg i denne flotte ærverdige villaen i Oscar Nissens Gate på Gjøvik. Prosjektet har vært et totalrenoveringsprosjekt hvor vi har installert nytt elektrisk anlegg i alle de fire etasjen i huset. Selv om hele huset har blitt renovert og fornyet har eieren valgt å fullt ut beholde den gamle klassiske stilen. Edvardsen Elektro har i samarbeid med eier funnet løsninger og produkter som gjør at brytere, stikkontakter og belysning ikke står i kontrast med den gamle stilen i huset. Vi har blant annet benyttet Schneider Renova brytere og stikkontakter som står godt i stil med resten av huset. Dette har vi kombinert med et trådløst styringssystem fra Eaton Xcomfort som sikrer eieren topp moderne funksjonalitet kombinert med det klassiske utseende. Man kan styre lyset enten fra en «gammeldags» vribryter eller fra mobiltelefon. Vannbårent varmeanlegg i hele huset styres også via mobiltelefon eller lokale termostater.

Schneider Renova brytere og stikkontakter.

Lyskasse over spisestue hvor gamle lysrørarmaturer ble byttet ut med LED-stripe