Thermofotografering

onsdag, 14 desember, 2016

img_2410

Edvardsen Elektro AS har nå gått til anskaffelse av topp moderne utstyr for thermofotografering av elektriske installasjoner. To av våre montører har gjennomført kurs og står klare for å ta imot oppdrag.

Thermofotografering er den mest effektive måten å avdekke varmgang i elektriske anlegg på. Det mest kritiske punktet for varmgang i en installasjon er i sikringsskapet. Her er det mange termineringspunkter og det går mye strøm i ledningene. Vi vil derfor anbefale alle å gjennomføre en thermofotografering av sikringsskap i sammenheng med en brannforebyggende el-kontroll i bolig eller standard internkontroll ved næringseiendom. Vi utarbeider en rapport som viser resultatet etter thermofotograferingen og kommer med våre anbefalinger for evt. utbedringer hvis vi finner punkter med varmgang.

Dersom du har spørsmål vedrørende thermofotografering eller ønsker å bestille dette utført er det bare å ta kontakt med oss!