Vurderer du å kjøpe el-bil eller hybrid?

søndag, 10 juli, 2016

2016-10-04-3

Edvardsen Elektro har montert ladestasjoner for elbil og hybrid i mange hjem på Hedmarken og ønsker å montere mange flere.

Flere og flere velger i dag å kjøpe el-bil eller hybrid når de går til anskaffelse av ny bil. Det mange ikke er klar over er at det i den forbindelse også må gjøres tiltak i forbindelse med det elektriske anlegget i boligen hvor denne bilen skal lades.

Det må for det første være kapasitet på hovedsikringen i huset og i tillegg anbefales det på det sterkeste å installere ladestasjon for å gjøre ladingen så trygg som mulig med tanke på brannsikkerheten. Dette kan du lese mer om på Norsk Elbilforening sin hjemmesider.

Vi i Edvardsen Elektro har høy kompetanse på å klargjøre din bolig for lading av el-bil eller hybrid og hjelper deg gjerne. Kontakt oss gjerne!